semminullalófasz

Apr 24

[video]

Apr 12

"Fuckin faggot police I hate the fuckin pigs FUCK THE POLICE THE DIRTY FUCKS THEY SUPOSED TO HELP CITIZENS NOT FUCK UP OLD LADIES , I'd never call them for nothin cuz they are so fucked up" -

(via onlybeautifulnudegirls)

Apr 07

[video]

Apr 04

Nemes Mihály blogja

Szeretnéd 10x erősebb orgazmust kapni, és élvezni a szexet akár 2 órán keresztül?

Megjelenés dátuma: 2013.11.20, 19:51 | Szerző: mishi71

Üdv barátaim! Emlékeztek fél évvel ezelőtt panaszkodtam, hogy nincserős orgazmusom, ha kiverem vagy szexelek? Még ha hetente csak 1x is verem ki magamnak, akkor sem klafa, nem olyan mint régen (13-18 évesen).

Ja, és még az, hogy zavar hogy amikor elélvezek akkor valahogykevéske sperma jön ki – éppenséggel 1-2 csepp. Ha meg nézem a pornót akkor ott, azt a…, olyan sugárban ömlik, hogy a lány egész arcát beteríti…

Meghallgattam tanácsaitokat, kipróbáltam mindent: Viagrától és mindenféle bogyótól kezdve mindenféle tantrikus rituálékig. De minden semmit sem ért! Az orgazmus amilyen gyengécske volt, olyan maradt is. A spermából meg oly kevés, mint mackósajtban a brummogás.

Hát végül megbékéltem én ezzel, és mindet leírtam a genetikára, meg az egészséges életmód hiányára. Meglehet mind ez már genetikai szinten van belém kódolva. Egészen odáig fajult a dolog, hogy frusztrált lettem a lányokkal szemben…

A megmentésem váratlanul ütött be…

Vagy fél év múlva az egyik híres újságban rábukkantam egy pornószínésszel készült interjúra, a neve Peter North (biztosan hallottatok róla). Pont arról mesélt, hogy az ember képes akár 10x erősebbet élvezni, mint amúgy… így spermából is 10x több fröccsen! Ez az – gondoltam én.

Elmondása szerint, az ilyen hatalmas orgazmusok eléréséhez az emberi testnek „Turmalin” ásványra van szüksége. Az emberi testtel való közvetlen érintkezéskor – százszorosra serkenti a nemi hormonok termelését. Ennek köszönhetően az orgazmusok is olyanak lesznek, mint a pornószínészeknek.

Peter North különleges, Turmalint tartalmazó karkötőket ajánlott a "Power Balance" gyártótól. Elmondása szerint csak ennek a cégnek a karkötői hatnak ténylegesen – minden más hamisítvány.

Ja, mellesleg ilyen karkötőt hord jó sok sztár is. 

Mar 30

 

 

 

 

 

 

Mar 29

hurkasalata:

2 perce könnyezve röhögök :D

hurkasalata:

2 perce könnyezve röhögök :D

(Source: pajorimre, via krisztian987)

sulemule:

Zokniszandi

sulemule:

Zokniszandi

(via sulemule)

[video]

(Source: denzelaviles, via geofffire)

Mar 25

[video]

[video]